​Over 50 års erfaring

Medlem af Dansk Industri

​Bygger sammen med kunden

​Betonentreprise i total- eller fagentreprise for bygherrer​

Hos EK Entreprise A/S kan vi udføre en betonentreprise i forbindelse med alle former for betonbyggeri i København, Storkøbenhavn og på Sjælland. Vi udfører gerne en betonentreprise i en fagentreprise eller i en fuld totalentreprise, hvor vi endvidere kan tilbyde rådgivning, projektledelse og byggestyring.

Egne betonfolk og egenproduktion ved en betonentreprise

​Vi har egne betonfolk, således vi selv gennemfører projektet med egenproduktion. Vi kan udføre alle former for jord-, kloak- og betonarbejde samt elementmontage med egne medarbejdere. Betonentreprise er med andre ord en af vores spidskompetencer - udover projektledelse og byggestyring samt rådgivning. Vi gennemfører gerne hele betonentreprisen fra idé til aflevering.

Vi står altid for en høj håndværksmæssig standard, hvor vi løser alle opgaver professionelt. Vi styrker vores konkurrenceevne både kvalitets- og prismæssigt ved at benytte egenproduktion til en betonentreprise. Fordelen ved en totalentrepriser, at vi leverer projektet "nøglefærdigt". Vi udfører gerne betonentreprisen som en "team-entreprise" med et aftalt honorar.

Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på en entreprise

​Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker en drøftelse af, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med en betonentreprise, hvor vi eventuelt kan varetage projektledelse og byggestyring. Du kan ringe til os på telefon +45 43 99 26 99 for at aftale videre, eller du kan sende en e-mail til ek@ekentreprise.dk.

​EK Entreprise A/S Kuldyssen 8, 2630 Taastrup CVR/SE-nr: 10798590

​Telefon: +45 43 99 26 99 E-mail: ek@ekentreprise.dk