​EK Entreprise A/S er autoriserede kloakmestre og udfører nye afløbsanlæg samt opgravning og reparation af skadede, nedslidte og defekte kloaksystemer.

​Et varsel om et nyt muligt skybrud i morgen kan få de fleste ejendomsejere til at skælve! EK Entreprise A/S har en høj faglighed, specialviden og stor erfaring som rådgiver for ejendomsejere inden for sikring af ejendomme og tekniske anlæg imod skybrud og oversvømmelse. Vi udarbejder meget gerne budget og løsningsforslag.

​​

Alsidige kompetencer

Vi bestræber os på at have en praktisk og løsningsorienteret tilgang til vores opgaver. Vi besidder stor teoretisk viden inden for dette specialområde som ingeniører og har mange års erfaring i byggestyringog udførelse af kloakentrepriser.

Vores konsulentarbejde strækker sig lige fra udarbejdelse af risikorapporter til kontrahering og byggestyring. Vælger de EK Entreprise A/S til en gennemgang af Deres ejendom, kan vi hjælpe Dem trygt gennem alle faser i sikringen af ejendommen.

Kontakt os i dag

Ønsker du mere information?

​Du er meget velkommen til at indhente flere oplysninger om vores entreprenørvirksomhed og om vores arbejde som entreprenør. Du kan sende en e-mail til os på ek@ekentreprise.dk , eller du kan ringe til os på telefon +45 4399 2699. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktinformation

EK Entreprise A/S

CVR-nummer: 10798590

Kuldyssen 8, 2630 Taastrup

Klik her for rutevejledning

EK Entreprise A/S er en moderne entreprenør beliggende i Storkøbenhavn. Vi arbejder som entreprenør i total- og hovedentrepriser for private og offentlige virksomheder i København og omegn.

En væsentlig del af vores hovedydelser består af rådgivning, projektledelse og byggestyring.