​​EK Entreprise A/S udfører alt inden for jord, kloak, beton og elementmontage, hvilket giver kunden mulighed for i særlig grad at trække på vores spidskompetencer.

​​EK Entreprise A/S står for en høj håndværksmæssig standard, hvor alle opgaver løses professionelt. Med vores egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt, og total- og hovedentrepriser gennemføres primært med egne håndværkere.

​​Vores medarbejdere er erfarne og har gennem årerne deltaget i og bidraget til færdiggørelse af adskillige projekter. Vi følger alle vores motto ”Vi bygger sammen med kunden”.

Kontakt os i dag

Ønsker du mere information?

​Du er meget velkommen til at indhente flere oplysninger om vores entreprenørvirksomhed og om vores arbejde som entreprenør. Du kan sende en e-mail til os på ek@ekentreprise.dk , eller du kan ringe til os på telefon +45 4399 2699. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktinformation

EK Entreprise A/S

CVR-nummer: 10798590

Kuldyssen 8, 2630 Taastrup

Klik her for rutevejledning

EK Entreprise A/S er en moderne entreprenør beliggende i Storkøbenhavn. Vi arbejder som entreprenør i total- og hovedentrepriser for private og offentlige virksomheder i København og omegn.

En væsentlig del af vores hovedydelser består af rådgivning, projektledelse og byggestyring.