EK Entreprise A/S blev grundlagt i 1971 af Ejnar Kirkegaard og beskæftigede sig primært med halbyggeri.

Igennem flere årtier skabte Ejnar et velfungerende entreprenørselskab, hvor der var stor fokus på faglighed og høj kvalitet samt byggeri til tiden. Selskabet nød stor respekt fra såvel kunder som konkurrenter – blandt andet fordi man altid arbejdede med stor åbenhed på alle opgaver.

I 2005 blev firmaet overtaget af Lennart Pagels.

Firmaet i dag

I slutningen af 2016 blev det besluttet, at der skulle foretages et skifte. I dag varetages den daglige ledelse af Adm. Direktør Rasmus Johansen, Teknisk Chef Peter Hempel og Projektchef Jesper Friberg.

EK Entreprise A/S arbejder i dag primært med total-, hoved- og styringsentrepriser samt projektudvikling, men værdierne omkring faglighed, høj kvalitet, overholdelse af tidsfrister samt åbenhed er fortsat fundamentet for vores virke.

En sund virksomhed

EK Entreprise A/S udvikler og vedligeholder en økonomisk sund og fremgangsrig virksomhed, og vi tilstræber altid en forretningsform, der skaber værdier for vores forretningspartnere.

Det gør, at vi fortsat er en ideel samarbejdspartner

Kontakt os i dag

Ønsker du mere information?

​Du er meget velkommen til at indhente flere oplysninger om vores entreprenørvirksomhed og om vores arbejde som entreprenør. Du kan sende en e-mail til os på ek@ekentreprise.dk , eller du kan ringe til os på telefon +45 4399 2699. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktinformation

EK Entreprise A/S

CVR-nummer: 10798590

Kuldyssen 8, 2630 Taastrup

Klik her for rutevejledning

EK Entreprise A/S er en moderne entreprenør beliggende i Storkøbenhavn. Vi arbejder som entreprenør i total- og hovedentrepriser for private og offentlige virksomheder i København og omegn.

En væsentlig del af vores hovedydelser består af rådgivning, projektledelse og byggestyring.