​Over 50 års erfaring

Medlem af Dansk Industri

​Bygger sammen med kunden

​Historien bag EK Entreprise A/S

EK Entreprise A/S blev grundlagt i 1971 af Ejnar Kirkegaard og beskæftigede sig primært med halbyggeri. Igennem flere årtier skabte Ejnar et velfungerende entreprenørselskab, hvor der var stor fokus på faglighed og høj kvalitet samt byggeri til tiden.

Selskabet nød stor respekt fra såvel kunder som konkurrenter – blandt andet fordi man altid arbejdede med stor åbenhed på alle opgaver.

I perioden 2007-2016 blev firmaet ledet af Torben Johansen og Lennart Pagels. I denne periode voksede firmaet til den nuværende størrelse.

Firmaet i dag

I slutningen af 2016 blev det besluttet, at der skulle foretages et generationsskifte. I dag varetages den daglige ledelse af Adm. Direktør Rasmus Johansen og Teknisk Chef Peter Hempel.​

EK Entreprise A/S arbejder i dag primært med total- og hovedentrepriser samt projektudvikling, men værdierne omkring faglighed, høj kvalitet, overholdelse af tidsfrister samt åbenhed er fortsat fundamentet for vores virke.

En sund virksomhed

EK Entreprise A/S udvikler og vedligeholder en økonomisk sund og fremgangsrig virksomhed, og vi tilstræber altid en forretningsform, der skaber værdier for vores forretningspartnere.

Det gør, at vi fortsat er en ideel samarbejdspartner.​

​EK Entreprise A/S Kuldyssen 8, 2630 Taastrup CVR/SE-nr: 10798590

​Telefon: +45 43 99 26 99 E-mail: ek@ekentreprise.dk