​Over 50 års erfaring

Medlem af Dansk Industri

​Bygger sammen med kunden

Byggestyring og rådgivning sikrer kvaliteten for bygherren

Er du bygherre og på udkig efter professionel byggestyring i nærheden af Storkøbenhavn, København eller resten af Sjælland? EK Entreprise A/S tilbyder kompetent byggestyring for bygherrer. Alle byggeprojekter er som en virksomhed, hvor mange, der udfører forskellige opgaver, er afhængige af hinanden.

Når vi varetager din byggestyring vil der altid være en fast tovholder med det samlede overblik, således det sikres, at bygherren opnår den rette kvalitet til den aftalte tid.

Tæt samarbejde med bygherren under en byggestyring

​Vi udarbejder i samarbejde med bygherren budget og tidsplanlægning, og forestår den samlede projektledelse og byggestyring fra start til nøglefærdigt projekt.

Vi udarbejder for bygherren kontrakter med rådgivere, entreprenører og andre samarbejdspartnere. Endvidere sikrer vi, at projekterne kvalitetssikres ved gennemførelse af 1 og 5 års garantiperioder.

Vi har gennemført adskillige byggestyringsopgaver i et tæt samarbejde med kunderne, og kalkulationsgrundlaget er altid lagt åbent frem. Byggeopgaven bliver derpå udført som en "team-entreprise" til et forud aftalt honorar.

Etisk byggeri med fokus på miljø og social ansvarlighed

​Med os som byggestyrer vil alle projekter gennemføres med en høj etik, hvor det tilstræbes, at projekterne gennemføres med fokus på miljøpåvirkning, arbejdsmiljø og social ansvarlighed inden for den gældende lovgivning.

Vi har netop gennemført en større byggestyringssag for PFA Ejendomme, hvor vi har opført et nyt domicil på 22.000 m2 til Mærsk Drilling & Supply i Lyngby.

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på rådgivning, projektledelse og høre mere om en pris på byggestyring. Du kan ringe til os på telefon +45 43 99 26 99, eller du kan skrive til os på e-mail: ek@ekentreprise.dk for at aftale nærmere.

​EK Entreprise A/S Kuldyssen 8, 2630 Taastrup CVR/SE-nr: 10798590

​Telefon: +45 43 99 26 99 E-mail: ek@ekentreprise.dk