EK Entreprise A/S er et moderne entreprenørselskab, der arbejder for, at kunden får det rigtige projekt til den rigtige pris. Samtidig lægger vi vægt på at opretholde tilfredsheden og arbejdsglæden blandt vores medarbejdere og altid være på ”forkant” med udviklingen i byggebranchen og samfundet.

​Entreprenørfirma med social profil

EK Entreprise udfører hoved- og totalentrepriser for både offentlige og private virksomheder i hele landet. Derudover føler vi os forpligtigede til at påtage os et socialt ansvar, så alle får mulighed for et ligeværdigt arbejdsliv.​ EK Entreprises succes som virksomhed afhænger af vores evne til at passe godt på vores medarbejdere og blive oplevet som en attraktiv arbejdsplads både internt og eksternt. Derfor går vi aldrig på kompromis med vores medarbejderes trivsel.

Samarbejde med kunden

Sammen med kunden udvikler EK Entreprise spændende projekter, der danner rammen om et godt byggeri i høj kvalitet, hvor der altid er fokus på driftsomkostningerne og kundens ønsker.

Vi har gennem mere end 50 år opbygget et solidt renomme som entreprenørselskab i byggebranchen med fokus på kundernes behov, og det vil vi bygge videre på i fremtiden.

Kontakt os i dag

Ønsker du mere information?

​Du er meget velkommen til at indhente flere oplysninger om vores entreprenørvirksomhed og om vores arbejde som entreprenør. Du kan sende en e-mail til os på ek@ekentreprise.dk , eller du kan ringe til os på telefon +45 4399 2699. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktinformation

EK Entreprise A/S

CVR-nummer: 10798590

Kuldyssen 8, 2630 Taastrup

Klik her for rutevejledning

EK Entreprise A/S er en moderne entreprenør beliggende i Storkøbenhavn. Vi arbejder som entreprenør i total- og hovedentrepriser for private og offentlige virksomheder i København og omegn.

En væsentlig del af vores hovedydelser består af rådgivning, projektledelse og byggestyring.