Leder du efter en professionel og dygtig udbyder af totalentreprise i København, Storkøbenhavn eller på det øvrige Sjælland? EK Entreprise A/S stor erfaring i at gennemføre enhver form for totalentreprise for tilfredse bygherrer. Fordelen ved at vælge en totalentreprise er, at dit byggeri leveres "nøglefærdigt" til en fast, konkurrencedygtig pris.

​I samarbejde med bygherren gennemføres opgaven fra idé til aflevering. Bygherren har således kun én kontaktperson, der har det samlede ansvar for projektets gennemførelse.


Sådan udfører vi en totalentreprise for kunderne

​Vores mangeårige erfaringsgrundlag fra tilsvarende sager indarbejdes, og i samarbejde med en bred vifte af arkitekter og ingeniører projekteres og myndighedsbehandles projektet. Vores solide erfaring med egenproduktion, hvor vores håndværksmæssige kvaliteter er i højsædet, indarbejdes ligeledes i den kommende totalentreprise.

Vi har igennem de seneste år gennemført adskillige totalentrepriseprojekter i et tæt samarbejde med kunderne, hvor kalkulationsgrundlaget er lagt åbent frem. Efterfølgende er byggeopgaven udført som en "team-entreprise" med et aftalt honorar.

Eksempler på ny-, ombygning- og renoveringsopgaver

​Totalentrepriseformen anvendes inden for ny- og ombygning samt renoveringsopgaver. I eksisterende butikscentre har vi stor erfaring med indretning af nye butikker, fitnesscentre og administrationsafsnit. Endvidere udfører vi flere renoveringsopgaver, ombygning af toiletter og opgradering af loftkonstruktioner med mere i storcentrene i Storkøbenhavn. Senest har vi forestået etablering af et 4000 m² nyt glastag ved Farum Bytorv i en totalentreprise.

I samarbejde med ejendomsselskaber indretter vi særindretninger af nye kontorlejemål. Vi deltager meget gerne i den indledende fase, hvor lejeraftale indgås, med budget- og tidsplanlægning. Kontakt os gerne på telefon +45 43 99 26 99 eller på e-mail: ek@ekentreprise.dk, hvis du ønsker et tilbud eller en uforpligtende pris på en totalentreprise.

Kontakt os i dag

Ønsker du mere information?

​Du er meget velkommen til at indhente flere oplysninger om vores entreprenørvirksomhed og om vores arbejde som entreprenør. Du kan sende en e-mail til os på ek@ekentreprise.dk , eller du kan ringe til os på telefon +45 4399 2699. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktinformation

EK Entreprise A/S

CVR-nummer: 10798590

Kuldyssen 8, 2630 Taastrup

Klik her for rutevejledning

EK Entreprise A/S er en moderne entreprenør beliggende i Storkøbenhavn. Vi arbejder som entreprenør i total- og hovedentrepriser for private og offentlige virksomheder i København og omegn.

En væsentlig del af vores hovedydelser består af rådgivning, projektledelse og byggestyring.