​Over 50 års erfaring

Medlem af Dansk Industri

​Bygger sammen med kunden

Totalentreprise til gode priser for bygherrer

Leder du efter en professionel og dygtig udbyder af totalentreprise  i København, Storkøbenhavn eller på det øvrige Sjælland? EK Entreprise A/S stor erfaring i at gennemføre enhver form for totalentreprise for tilfredse bygherrer. Fordelen ved at vælge en totalentreprise er, at dit byggeri leveres "nøglefærdigt" til en fast, konkurrencedygtig pris.

I samarbejde med bygherren gennemføres opgaven fra idé til aflevering. Bygherren har således kun én kontaktperson, der har det samlede ansvar for projektets gennemførelse.

Sådan udfører vi en totalentreprise for kunderne

​Vores mangeårige erfaringsgrundlag fra tilsvarende sager indarbejdes, og i samarbejde med en bred vifte af arkitekter og ingeniører projekteres og myndighedsbehandles projektet. Vores solide erfaring med egenproduktion, hvor vores håndværksmæssige kvaliteter er i højsædet, indarbejdes ligeledes i den kommende totalentreprise.

Vi har igennem de seneste år gennemført adskillige totalentrepriseprojekter i et tæt samarbejde med kunderne, hvor kalkulationsgrundlaget er lagt åbent frem. Efterfølgende er byggeopgaven udført som en "team-entreprise" med et aftalt honorar.

Eksempler på ny-, ombygning- og renoveringsopgaver

​Totalentrepriseformen anvendes inden for ny- og ombygning samt renoveringsopgaver.

I eksisterende butikscentre har vi stor erfaring med indretning af nye butikker, fitnesscentre og administrationsafsnit. Endvidere udfører vi flere renoveringsopgaver, ombygning af toiletter og opgradering af loftkonstruktioner med mere i storcentrene i Storkøbenhavn. Senest har vi forestået etablering af et 4000 m² nyt glastag ved Farum Bytorv i en totalentreprise.

I samarbejde med ejendomsselskaber indretter vi særindretninger af nye kontorlejemål. Vi deltager meget gerne i den indledende fase, hvor lejeraftale indgås, med budget- og tidsplanlægning.

Kontakt os gerne på telefon +45 43 99 26 99 eller på e-mail: ek@ekentreprise.dk, hvis du ønsker et tilbud eller en uforpligtende pris på en totalentreprise.

​EK Entreprise A/S Kuldyssen 8, 2630 Taastrup CVR/SE-nr: 10798590

​Telefon: +45 43 99 26 99 E-mail: ek@ekentreprise.dk