Når vi i EK Entreprise A/S udvikler ejendomsprojekter, tænker vi altid helhedsorienteret. På den måde sikres projekternes langsigtede værdi.

​Vi udvikler projekter inden for erhverv og retail, og projekterne spænder fra kontorer og institutioner til butikker samt industri- og lagerbygninger. Projekterne udvikles altid i samarbejde med kommende bygherrer og investorer.​

Kvalitet fra start til slut

Fra en idé opstår, til du sætter nøglen i døren, er det EK Entreprises medarbejdere, der udvikler, forhandler, projekterer og bygger. Det giver os fuld kontrol over hele processen, og som kunde giver det dig sikkerhed for, at kvaliteten er i orden fra inderst til yderst.

Fordelen ved at have EK Entreprise A/S med tidligt i projektudviklingen er, at du fra starten har et team, der både kan tilføre den nødvendige viden og fremdrift, estimere en fast byggepris og ikke mindst udarbejde en realistisk tidsplan.​

Kontakt os i dag

Ønsker du mere information?

​Du er meget velkommen til at indhente flere oplysninger om vores entreprenørvirksomhed og om vores arbejde som entreprenør. Du kan sende en e-mail til os på ek@ekentreprise.dk , eller du kan ringe til os på telefon +45 4399 2699. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktinformation

EK Entreprise A/S

CVR-nummer: 10798590

Kuldyssen 8, 2630 Taastrup

Klik her for rutevejledning

EK Entreprise A/S er en moderne entreprenør beliggende i Storkøbenhavn. Vi arbejder som entreprenør i total- og hovedentrepriser for private og offentlige virksomheder i København og omegn.

En væsentlig del af vores hovedydelser består af rådgivning, projektledelse og byggestyring.